TAPAS DEL DIA

GAMBAS AJILLO GRANDE…


Hvidløgs rejer.

Shrimps in garlic.


Placeholder

TAPAS


Vores menu af TAPAS fra Katalonien med inspiration fra andre regioner i spanien.


Placeholder

Y


Y er på spansk lig med & – nyd  en flaske eller et glas af vores  udvalgte vine til TAPAS Y PINTXOS. -> til vine


Placeholder

PINTXOS


Lejlighedsvis udvikler vi vores egne PINTXOS, spørg os om der er nogle på vej fra køkkenet.


JAMON PATA NEGRA DE BELLOTA


Spansk håndskåret sortfods Iberico Bellota skinke.

Handcut Iberica Bellota Ham.


 
 
 

PAN A LA CATALANA


Ristet  brød med tomat, hvidløg og skinke.

Toasted  bread  with  tomato,   garlic and ham. 


 

ATUN ALA PARILLA

Lynstegt tun på tomat med forårsløg.

Stir-fried tuna on new tomatoes  and spring onions. 


 
 

CHORIZO AL PARILLA


Grillstegt Chorizo.

Fried Chorizo.


 

DATILLES CON PANCETA Y ALMANDRAS



Dadler med mandel svøbt i bacon.

Dates with almond wrapped in bacon.


 
 
 

TORTILLA ESPANOLA


Spansk omelet med løg, hvidløg og kartofler.

Spanish omelet with onion, garlic and potatoes.


 

ALBONDIGAS CASERAS DE TERNERA ESTOFADAS CON VERDURAS



Hjemmelavede krydrede kødboller med grøndsagsstuvning.

Homemade meatballs of veal with vegetables.


 
 
 

ENSALADA VALENCIAN


Valencia salat m. tomat, appelsin, manchego, løg, oliven og advocado.
Valencia salad w. tomato, orange, manchego, onions, olives and advocado.


 

GAMBAS AJILLO



Hvidløgs rejer.

Shrimps in garlic.


 
 
 

GAMBAS AJILLO GRANDE


Hvidløgs rejer.

Shrimps in garlic.


CALAMARES A LA ANDALUZ



Dybstegte blæksprutte med hvidløgsdressing.

Deep fried octopus with garlic dressing.


 
 

PEPPERS PADRON


Grillede peberfrugter med salt.

Fried Green Peppers.


 
 

RAPE


Havtaske.

Munchfish.


 

PAPPAS ARRUGAS CON MOJO



Saltkartofler med rød peberdressing.

Potato´s Canaries con Mojo.


 
 
 

TOMATE CHERRY CON ASHOIADE


Cherry tomater fyldte med ashoiade.

Cherry tomatoes filled with ashoiade.


 

SNACKS



Aioli og brød

Oliven fra Piorat

Saltmandler fra Mallorca