TAPAS DEL DIA
GAMBAS AJILLO GRANDE…
Hvidløgs rejer.
Shrimps in garlic.
TAPAS
Vores menu af TAPAS fra Katalonien med inspiration fra andre regioner i spanien.
Y
Y er på spansk lig med & – nyd en flaske eller et glas af vores udvalgte vine til TAPAS Y PINTXOS. -> til vine
PINTXOS
Lejlighedsvis udvikler vi vores egne PINTXOS, spørg os om der er nogle på vej fra køkkenet.
JAMON PATA NEGRA DE BELLOTA
Spansk håndskåret sortfods Iberico Bellota skinke.
Handcut Iberica Bellota Ham.
PAN A LA CATALANA
Ristet brød med tomat, hvidløg og skinke.
Toasted bread with tomato, garlic and ham.
ATUN ALA PARILLA
Lynstegt tun på tomat med forårsløg.
Stir-fried tuna on new tomatoes and spring onions.
CHORIZO AL PARILLA
Grillstegt Chorizo.
Fried Chorizo.
DATILLES CON PANCETA Y ALMANDRAS
Dadler med mandel svøbt i bacon.
Dates with almond wrapped in bacon.
TORTILLA ESPANOLA
Spansk omelet med løg, hvidløg og kartofler.
Spanish omelet with onion, garlic and potatoes.
ALBONDIGAS CASERAS DE TERNERA ESTOFADAS CON VERDURAS
Hjemmelavede krydrede kødboller med grøndsagsstuvning.
Homemade meatballs of veal with vegetables.
ENSALADA VALENCIAN
Valencia salat m. tomat, appelsin, manchego, løg, oliven og advocado.
Valencia salad w. tomato, orange, manchego, onions, olives and advocado.
GAMBAS AJILLO
Hvidløgs rejer.
Shrimps in garlic.
GAMBAS AJILLO GRANDE
Hvidløgs rejer.
Shrimps in garlic.
CALAMARES A LA ANDALUZ
Dybstegte blæksprutte med hvidløgsdressing.
Deep fried octopus with garlic dressing.
PEPPERS PADRON
Grillede peberfrugter med salt.
Fried Green Peppers.
RAPE
Havtaske.
Munchfish.
PAPPAS ARRUGAS CON MOJO
Saltkartofler med rød peberdressing.
Potato´s Canaries con Mojo.
TOMATE CHERRY CON ASHOIADE
Cherry tomater fyldte med ashoiade.
Cherry tomatoes filled with ashoiade.
SNACKS
Aioli og brød
Oliven fra Piorat
Saltmandler fra Mallorca